Inauguració: DRAWING4YOU


A “Drawing 4 you” conflueix la força creativa de quatre joves artistes que, des d’un punt de vista personal i amb un llenguatge propi, utilitzen el dibuix per reflexionar sobre la identitat i la relació que mantenim amb l’entorn.

A través de cossos que deixen entreveure una intimitat velada que cal explorar i despullar i amb la potència de les seves composicions, Mercis Rossetti reflexiona sobre la identitat i la subjectivitat d’una feminitat valenta i agosarada, allunyada d’estereotips i clixés.

Elisa Ancori presenta unes figures que es metamorfosetgen per palesar la necessària connexió entre l’ésser humà i la naturalesa a la qual pertany, figures antropomorfes que cerquen l’equilibri entre el cos, l’ànima i l’entorn en un cicle vital ineludible.

Albert Vila, captivat per tot allò que implica la filosofia zen, narra històries a través dels seus dibuixos que s’impregnen d’un orientalisme on la figura humana es barreja amb la naturalesa en el seu estat més pur i on tot esdevé part d’un món en constant equilibri i harmonia.

Finalment, Bianca Yéspica utilitza el llapis per expressar idees que barregen el seu món més íntim amb allò que l’envolta, en els seus dibuixos conflueix una forta espiritualitat, fruit d’un profund emmirallament interior, amb una mirada cap a l’exterior carregada d’una punyent crítica vers l’acció de l’home que sovint destrueix la naturalesa de la què procedeix i sense la qual no podria sobreviure.

 Anna Llopis i Cardona

¡Us esperem a tots el próxim divendres 10 d’abril amb música de DJ Nyë i cervesetes DAMM fresquetes per a tothom!

 

Recorda estirar-nos de les orelles… fem 3 anyets!!  =)

 

Col·labora:

Leave a Reply