Inauguració: Collagènics

Deixant de banda pinzells i pintures i, només amb collage de revistes i diaris, ha nascut una col·lecció de retrats, anomenats “collagènics” com si d’una nova espècie es tractés… Alguns d’ells provocadors, d’altres impactants, de ben segur que no us deixarà indiferents. T’esperem el pròxim divendres 2 de desembre a partir de les 19 hores amb la companyia de DJ Nyë i amb unes cervesetes INEDIT ben fresquetes a nidok coworking (com arribar).

Per temes d’aforament, és necessari reservar la teva invitació. Si vens acompanyat, pots indicar-ho al formulari i reservar les invitacions al teu nom:

Núria Vaqué, coneguda també com a Sra. Mongeta, és membre de l’APIC (Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya), ha estudiat disseny gràfic i, posteriorment il·lustració i diversos cursos relacionats amb aquest àmbit. Després d’uns anys treballant davant d’una pantalla com a dissenyadora va veure que allò no era el que volia i, a partir d’aquí, va començar amb la il·lustració, on, actualment, treballa des del seu propi estudi. Ara si, li agrada el que fa i per això li agrada mostrar-ho a través d’exposicions on mostra els resultats dels seus… “experiments“.

 

www.nuriavaque.com

Col·labora:

logo-inedit-nidok-coworking-gold-partner-coworkingspace-1

Leave a Reply